Нов и още по-красив красив дизайн!

Тази многофункционална хладилна чанта може да се използва за яхта, къмпинг, риболов, партита, фестивали, дни навън, барбекюта и много повече. 

Igloo Marine Ultra, разполагаща с пълен набор от морски характеристики, от UV защита до устойчиви на ръжда елементи от неръждаема стомана, е готова за риболов и е създадена да издържа на суровата, влажна среда на живот на лодка, съхранявайки напитки и храна или уловът на деня – студен и свеж. Тя също така разполага с лесна за използване тапа за източване, така че можете да се отървете от разтопения лед, след като се върнете у дома.


Характеристики:

* UV защита , която предпазва чантата  от увреждане от слънцето

* Четири поставки за чаши с двоен размер, които се самоотцеждат, държат вашите напитки на една ръка разстояние

* Изолираните с пяна капак и тяло осигуряват до 5 дни ефективност на задържане на лед

* Панта от неръждаема стомана за допълнителна издръжливост и сигурно затваряне на капака

* Нехлъзгащите се, удобни за захващане дръжки добавят комфорт

* Белият цвят е специално третиран, за да не пожълтява пластмасата при дългосрочно ползване на слънце, пясък и морски вълни. * Вместо слот за таблет е поставен метър за измерване на уловената риба и не на последно място - добавен е отводнител с тапа, на който може да се постави маркуч, за по лесно изхвърляне на разтопеният лед извън лодката.

* Cool Riser технология - Повдигнато дъно, което подобрява охлаждащата способност като чантата не допира върху затоплена повърхност


• НОВА пяна THERMECOOL ™ за изолация - Екологично решение за околната среда, която гарантира добрата изолация и запазване на студа в кутията за по-дълго време.Капацитет:

* Тегло: 8.44 кг

* Обем: Литра 94 (100 Qt)

* Събира 149 малки кутии (12 oz) за бира или безалкохолно

* Външни размери: Д 87.30 см  x Ш 47.73 см x В 42.95 см


* Вътрешността е с антимикробно покритие, което не задържа петна, миризми и мухъл. Лесна за почистване.

Съхранение:

Избършете с мека гъба вътрешните и външните повърхности преди съхранение и между употреба. За да предотвратите появата на петна и миризми, изпразнете съдържанието на чантата след употреба. Леките замърсявания или петна могат да се почистят с вода или със слаб не абразивен препарат (веро). По-трудните петна могат да се почистват с разреден разтвор от сода за хляб и вода. Уверете се, че чантата е суха преди съхранение.

Хладилна Чанта IGLOO Marine Ultra Latitude 100

  • Производител: IGLOO
  • Код на продукта: Хладилна Чанта IGLOO Marine Ultra Latitude 100
  • Наличност: 4
  • 599.90лв.


Свързани продукти