Представяме ви новите спинингови въдици на Украинската марка Golden Catch – Inquisitor за пръв път в България. Това е серия от девет модела спинингови въдици, изработени от висококачествен материал HIGH MODULUS CARBON 30T Mitsubishi (Япония). Всички въдици от серията притежават изключителна чувствителност, висока надеждност и страхотен баланс. Въдиците са проектирани и произведени по японски модел и предлагат страхотно съотношение цена – качество.

Всички модели от серията са проектирани индивидуално по нуждите на риболовците и с внимание към всеки детайл. Дръжките на всеки модел са с различна дължина и осигуряват отличен баланс и максимален комфорт по време на риболов. Всички модели Inquisitor са оборудвани с леки, висококачествени водачи тип FUJI K guide с тънки SiC рингове.

INS-842ML е от серията класически спининги за риболов от брега със силикон и воблер на дълги разстояния. Серията комбинира три пръчки. Вторият, 8,4 фута е с дължина 2,54 м и тест 4-16 грама. Въдиците от тази серия позволяват по-далечно замятане благодарение на дължината си. Можете да ловите с удоволствие както и на джиг, така и на клатещи и въртящи се блесни, или различни типове воблери.

Технически характеристики:

Дължина2.54м
Тегло
131г
Транспортна дължина129см
Акция4г - 16г
Брой секции2бр
МатериалЯпонска бланка Mitsubishi 30T
ВодачиK-Guide
СтройExtra fast
Inquisitor INS-842ML 2.54m 4-16g Спинингова въдица Golden Catch

  • Производител: Golden Catch
  • Код на продукта: Inquisitor INS-842МL
  • Наличност: 5
  • 189.95лв.


Свързани продукти