Представяме ви новите спинингови въдици на Украинската марка Golden Catch – Inquisitor за пръв път в България. Това е серия от девет модела спинингови въдици, изработени от висококачествен материал HIGH MODULUS CARBON 30T Mitsubishi (Япония). Всички въдици от серията притежават изключителна чувствителност, висока надеждност и страхотен баланс. Въдиците са проектирани и произведени по японски модел и предлагат страхотно съотношение цена – качество.

Всички модели от серията са проектирани индивидуално по нуждите на риболовците и с внимание към всеки детайл. Дръжките на всеки модел са с различна дължина и осигуряват отличен баланс и максимален комфорт по време на риболов. Всички модели Inquisitor са оборудвани с леки, висококачествени водачи тип FUJI K guide с тънки SiC рингове.

INS-802H e най-якият боец от серията с акция до 42г. Универсалната му дължина от 2,44м позволява работа както от брега, така и от каяк, лодка или проходилка. Можете да ловите с удоволствие както и на джиг, така и на клатещи и въртящи се блесни, или различни типове воблери. Работата с по-големи примамки не е проблем за твърдата бланка на модела, но тя се справя и с по-малки примамки заради широкия си диапазон на работа, започващ от 10г. Това е една от най-подходящите въдици за условията на риболов в България и е особено добра за риболов на щука, распер и бяла риба. 

Технически характеристики:

Дължина2.44м
Тегло
138г
Транспортна дължина127см
Акция10г - 42г
Брой секции2бр
МатериалЯпонска бланка Mitsubishi 30T
ВодачиK-Guide
СтройExtra fast
Inquisitor INS-802H 2.44m 10-42g Спинингова въдица Golden Catch

  • Производител: Golden Catch
  • Код на продукта: Inquisitor INS-802H
  • Наличност: 5
  • 199.95лв.


Свързани продукти

Dark Horse Bass S-682M 2.03m Black Hole
Блесна Golden Catch Arcane 30g
Блесна Golden Catch Sibi 21g