Представяме ви новите спинингови въдици на Украинската марка Golden Catch – Inquisitor за пръв път в България. Това е серия от девет модела спинингови въдици, изработени от висококачествен материал HIGH MODULUS CARBON 30T Mitsubishi (Япония). Всички въдици от серията притежават изключителна чувствителност, висока надеждност и страхотен баланс. Въдиците са проектирани и произведени по японски модел и предлагат страхотно съотношение цена – качество.

Всички модели от серията са проектирани индивидуално по нуждите на риболовците и с внимание към всеки детайл. Дръжките на всеки модел са с различна дължина и осигуряват отличен баланс и максимален комфорт по време на риболов. Всички модели Inquisitor са оборудвани с леки, висококачествени водачи тип FUJI K guide с тънки SiC рингове.

INS-762ML е част от универсална серия от джиг въдици за риболов от лодка, каяк и от брега с увеличен резерв на мощност. Произвежда се в дължина 7,6 фута (2,29м) с тест 4 - 18г. Пръчка е лайтов вариант от тази серия и впечатлява с бърз строй. Притежава отлична сила и баланс и ви позволява да работите дори с по-големи силиконови примамки. Спинингите от тази серия са универсални и в допълнение към отличните качества като джигови въдици, ви позволяват да ловите и удобно с блесни и воблери.

Технически характеристики:

Дължина2.29м
Тегло
125г
Транспортна дължина119см
Акция4г - 18г
Брой секции2бр
МатериалЯпонска бланка Mitsubishi 30T
ВодачиK-Guide
СтройExtra fast
Inquisitor INS-762ML 2.29m 4-18g Спинингова въдица Golden Catch

  • Производител: Golden Catch
  • Код на продукта: Inquisitor INS-762ML
  • Наличност: 5
  • 179.95лв.


Свързани продукти

Dark Horse Bass S-682M 2.03m Black Hole
Блесна Golden Catch Arcane 30g
Блесна Golden Catch Sibi 21g