Представяме ви новите спинингови въдици на Украинската марка Golden Catch – Inquisitor за пръв път в България. Това е серия от девет модела спинингови въдици, изработени от висококачествен материал HIGH MODULUS CARBON 30T Mitsubishi (Япония). Всички въдици от серията притежават изключителна чувствителност, висока надеждност и страхотен баланс. Въдиците са проектирани и произведени по японски модел и предлагат страхотно съотношение цена – качество.

Всички модели от серията са проектирани индивидуално по нуждите на риболовците и с внимание към всеки детайл. Дръжките на всеки модел са с различна дължина и осигуряват отличен баланс и максимален комфорт по време на риболов. Всички модели Inquisitor са оборудвани с леки, висококачествени водачи тип FUJI K guide с тънки SiC рингове.

INC-662MH е висококачествена пръчка, която са специално проектирана за риболов с воблери тип миноу. Въдицата е бейткастинг вариант с акция 8-32 г. Моделът работи най-добре в тестов диапазон от 8г до 32 г - с миноу с размер 100-130 мм. Подходящата структура на бланката и оптималният баланс на пръчките осигуряват отлични свойства на хвърляне, висококачествено водене на примамки в широк тестови диапазон и оптимална работа при вадене на риба.

Технически характеристики:

Дължина1,98м
Тегло
120г
Транспортна дължина103см
Акция8г - 32г
Брой секции2бр
МатериалЯпонска бланка Mitsubishi 30T
ВодачиK-Guide
СтройExtra fast
Inquisitor INS-662MH 1.98m 8-32g Кастингова въдица Golden Catch

  • Производител: Golden Catch
  • Код на продукта: Inquisitor INS-662MH
  • Наличност: 5
  • 179.95лв.


Свързани продукти

Dark Horse Bass S-682M 2.03m Black Hole
  Smoke S3 Inshore SSM30/40XPT QUANTUM